Afbeelding

Bevrijdingsconcert

vr 12 april 2024 Twenterand

Jarenlang was het een mooie traditie in Den Ham. Het bevrijdingsconcert van muziekvereniging Juliana in Den Ham. Door corona heeft dit een aantal jaar niet plaats kunnen vinden en daarna is het helaas niet meer teruggekomen op de drukke agenda van de vereniging. Maar in 2024 is het Bevrijdingsconcert terug van weggeweest. “En het belooft een mooie avond te worden met een bijzondere, muzikale samenwerking,” aldus voorzitter Jolanda Bosboom. Muziekvereniging Juliana verzorgt het Bevrijdingsconcert samen met het luchtmacht Mannenkoor. Het concert is op 3 mei, vanaf 20.00 uur in de gereformeerde kerk in Den Ham. 

Het luchtmacht mannenkoor werd op 1 september 1980 heropgericht. Vanaf deze datum vertegenwoordigt het koor, zo nodig, de Koninklijke Luchtmacht op diverse formele en informele gelegenheden. Met veel enthousiasme en inzet vervult het deze taak. Het koor staat onder leiding van Rienus Oude Kempers.

Mooi programma

In de afgelopen maanden is door Juliana en het Mannenkoor gewerkt aan een mooi bevrijdingsconcert met een muzikaal en divers programma. Het publiek kan deze avond genieten van nummers als Hymn to the Fallen, The Elvis medley, Sleep Comrades en Let it be. 

Toegangskaaren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Bakkerij Kaptein (Molenstraat 2) en bij de Readshop (Brink 5-6) in Den Ham. De kosten zijn 15 euro per kaart. Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro. Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn, kan men deze ook kopen bij de entree. De kosten zijn dan 17,50 euro per kaart en 10,00 euro voor kinderen (tot 12 jaar). De prijzen zijn inclusief een kop koffie/thee in de pauze.

“Wij kijken uit naar een mooie, muzikale samenwerking tijdens dit bevrijdingsconcert en hopen u te mogen verwelkomen,” aldus de organisatie.  

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 10 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 12 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 15 uur geleden