Afbeelding

Koningsdag Langeveen en Bruinehaar vol activiteiten voor jong en oud

zo 31 maart 2024 Twenterand

Ook dit jaar komt de groep Koningsdag Langeveen-Bruinehaar weer met een mooi gevarieerd programma vol met schitterende activiteiten voor jong en oud. Het programma is verdeeld over twee dagen: vrijdagavond 26 april (koningsnacht) en zaterdag 27 april Koningsdag.

Pubquiz

Vrijdagavond om 20.30 uur wordt afgetrapt met een pubquiz bij Café Nobbenhuis aan de Hardenbergerweg in Langeveen. De zaal gaat open om 20.00 uur. Verzamel je vrienden, familie, collega’s en buren en doe mee. Groepen van minimaal drie tot maximaal zes personen kunnen zich aanmelden via koningsdaglangeveenbruinehaar@outlook.com. Deelname aan de pubquiz is tien euro per team. Vol is vol! Vanaf 22.00 uur zal er een spetterend optreden zijn van de band Heer & Meester. De pauzes zullen opgevuld worden door DJ Erik. Kortom, een koningsnacht vol gezelligheid!

Fietspuzzeltocht

’s Zaterdags tussen 11.00 en 13.00 uur kan er bij Café Nobbenhuis gestart worden met de fietspuzzeltocht. Er zijn drie nieuwe fietsroutes uitgezet, van 14, 28 of 44 kilometer. De routes zijn verrassend mooi en natuurlijk is er onderweg een stop ingebouwd. Ontdek nieuwe paden en geniet van de prachtige omgeving. De kosten zijn € 3 per persoon, kinderen tot en met twaalf jaar kunnen gratis mee.

Brommer- en trekkerrit

Gezellig meerijden met de brommer- en trekkerrit kan ook op Koningsdag. Verzamelen is ’s morgens om 10.30 uur bij Café Nobbenhuis, waar begonnen wordt met een kop koffie en een broodje. Er is voor zowel de trekkers als de brommers een prachtige tocht uitgezet. Namens de koningsdaggroep zal er iemand voorop rijden. Onderweg is er één stop gepland door de organisatie, maar natuurlijk kun je op eigen kosten vaker een stop inlassen. Wil je meedoen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar koningsdaglangeveenbruinehaar@outlook.com. ‘s Morgens aanmelden kan eventueel ook. De kosten bedragen € 5 per persoon. Ook hier kunnen kunderen tot en met twaalf jaar gratis mee.

Voor de kids

Vanaf 12.00 uur beginnen bij Café Nobbenhuis leuke activiteiten voor de kinderen. Er is Jenga XL, er zijn springkussens, je kunt je laten schminken en er zijn verschillende spelletjes. Voor deze spelletjes kun je voor vijf euro een stempelkaart kopen. Dit is inclusief een portie popcorn, schminken en een klein prijsje. Uiteraard kun je ook per onderdeel meedoen. Per onderdeel betaal je dan een euro. Dit is exclusief popcorn, schmink en een prijsje.

Nieuw!

Nieuw in het programma dit jaar is de rodeostier. Ga jij de uitdaging aan? Probeer en win! Vanaf 16.00 uur barst de strijd los. Aansluitend is er live muziek.

Al met al is er door de groep Koningsdag Langeveen-Bruinehaar een gevarieerd programma in elkaar gezet voor koningsnacht en Koningsdag. De organisatie hoopt natuurlijk op prachtig weer en een grote opkomst bij de verschillende activiteiten. De voorbereidingen zijn te volgen via Instagram en Facebook.

Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 18 uur geleden