Afbeelding

Workshop ‘Hoe nu verder na borstkanker’

zo 31 maart 2024 Ommen

Het Vechtgenotenhuis in Ommen biedt een uitnodigende en kosteloze workshop aan voor vrouwen die de uitdagingen van borstkanker hebben doorstaan. De workshop, met als titel “Leven na Borstkanker”, belicht belangrijke aspecten van herstel en heling na de diagnose, en biedt praktische handvatten voor het omgaan met veranderde relaties met het lichaam. De workshop “Leven na Borstkanker” vindt plaats op vrijdag 5 april van 09.15 tot 11.45 uur in het Vechtgenotenhuis in Ommen.

Na de turbulente reis van behandeling en herstel merken veel vrouwen dat hun lichaam en hun relatie ermee significant zijn veranderd. De workshop, onder leiding van Feikje Wagenaar, een expert in het ondersteunen van vrouwen tijdens deze uitdagingen, biedt een veilige ruimte om deze veranderingen te verkennen en te omarmen.

Deelnemers zullen worden begeleid bij het ontdekken van hun eigen krachtige zelfherstellend vermogen. Feikje Wagenaar zal hen bijstaan in het verkennen van de mogelijkheden tot verbetering, waarbij de focus ligt op het vergroten van het gevoel van welzijn en eigenwaarde.

De workshop biedt meer dan alleen informatieve sessies. Door middel van interactieve oefeningen en werkvormen worden deelnemers aangemoedigd om te luisteren naar hun eigen lichaam en behoeften, waardoor ze concrete handvatten krijgen om toe te passen in hun dagelijks leven. Het Vechtgenotenhuis is een centrum voor leven met en na kanker, laagdrempelig en altijd dichtbij. Hier kan je gratis en zonder verwijzing terecht. De vrijwilligers bieden je een luisterend oor, je kan deelnemen aan (groeps)activiteiten of terecht voor een ontspannende massage.

Voor meer informatie en aanmelding bekijk de website www.vechtgenoten.nl of bel met Tiny Timmer, 06 39032263.

Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 19 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 19 uur geleden