Afbeelding

Samen koken en eten voor mannen

vr 12 januari 2024 Hardenberg

Ook voor mannen is er ruimte in het Vechtgenotenhuis. Ben je (ex-)patiënt, naaste van of heb je je partner verloren, dan ben je van harte welkom bij dit soort activiteiten. Op dinsdag 30 januari 2024, om 18.00 uur, organiseert de mannengroep weer ‘Samen koken en eten’ in het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg 5D in Ommen. Het thema is deze keer ‘Stamppotten’.

Voor de ingrediënten voor de gerechten en de drankjes wordt gezorgd. Doe je mee? Meld je dan aan via activiteiten@vechtgenoten.nl. Het Vechtgenotenhuis is een centrum voor leven met en na kanker, laagdrempelig en altijd dichtbij. Hier kan je gratis en zonder verwijzing terecht. De vrijwilligers bieden je een luisterend oor, je kan deelnemen aan (groeps)activiteiten of terecht voor een ontspannende massage. Voor meer informatie bekijk de website www.vechtgenoten.nl of bel met Tiny Timmer, 06 39032263.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 14 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 17 uur geleden