Afbeelding

Vechtgenotenhuis geeft workshop ‘Look Good Feel Better’

do 5 oktober 2023 Hardenberg

Saxenburgh Medisch Centrum organiseert een workshop Look Good Feel Better in het Vechtgenotenhuis op donderdag 12 oktober van 9.45 tot 12.00 uur.

Waarom deze workshop? Naast de lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen, kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Soms door de ziekte zelf, soms door de behandeling. Veel gehoorde vragen en klachten zijn bijvoorbeeld: “Mijn huid is schilferig en zeer droog geworden, hoe kan ik dit het beste behandelen?” “Door chemotherapie is mijn haar broos en dun geworden, wat kan ik hier aan doen?” “Hoe krijg ik meer uitdrukking op mijn gezicht, nu ik geen wenkbrauwen meer heb?” Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren. Een goed verzorgd uiterlijk geeft vaak ook meteen een beter gevoel. Daarom wordt de workshop ‘Look Good Feel Better’ georganiseerd. 

Tijdens de workshop krijg je tips en adviezen over de verzorging van jouw huid en make-up aan de hand van een ‘12-stappenplan’. Vervolgens ga je zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgings-producten. Daarnaast is ook een haarwerker aanwezig die een presentatie geeft over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van haarwerken en alternatieven voor haarwerken, zoals mutsjes en shawls. De workshop wordt geleid door een ervaren schoonheidsspecialist. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. Heb je het afgelopen jaar te maken met kanker gehad of zit je in het proces, dan is deze workshop bedoeld voor jou. 

Voor meer informatie over de Stichting kun je kijken op de website: www.lookgoodfeelbetter.nl. Hier vind je ook praktische tips voor jouw uiterlijke verzorging. Deelname aan de workshop is gratis. Je moet je wel vooraf aanmelden via activiteiten@vechtgenoten.nl Het Vechtgenotenhuis is gevestigd aan de Beerzerweg 5D in Ommen.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 14 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 16 uur geleden