Fotograaf: MichielTon.com
Fotograaf: MichielTon.com

De Bibliotheek helpt met stappen zetten in jouw loopbaan

wo 4 oktober 2023 Ommen

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 12 workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met JobOn. De grotendeels online activiteiten bieden inspiratie voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. Onderwerpen als mentale veerkracht, netwerken, storytelling en Werkgeluk komen aan bod.  

12 activiteiten

Het aanbod bestaat uit 11 online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en 1 live workshop in de bibliotheek. De activiteiten duren maximaal 2 uur, zijn voor de deelnemers kosteloos te volgen en worden georganiseerd en begeleid door sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn.

Activiteiten in oktober

De activiteiten in oktober staan in het teken van het werken aan je mentale veerkracht, het ontdekken van je talenten, persoonlijke ontwikkeling en een loopbaan spreekuur. De workshop ‘Werken aan je mentale veerkracht’ krijgen deelnemers handvatten om de eigen veerkracht te versterken en stress te verminderen. Op woensdag 11 oktober gaan ze gezamenlijk aan de slag met het ontdekken van ieders unieke talenten. Het thema persoonlijke ontwikkeling komt woensdag 18 oktober aan bod en voor mensen die vragen hebben tijdens hun zoektocht naar een passende baan vindt op vrijdag 25 oktober het online loopbaan spreekuur plaats.

Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden op de website van de Bibliotheek Salland: www.bibliotheeksalland.nl/jobon

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 18 uur geleden