Afbeelding

Sint B|ernardusschool 1 wint toernooi

di 21 maart 2023 Ommen

De Sint Bernardusschool 1 is winnaar geworden van het Bentum Nijboer Schoolvolleybaltoernooi van Volco. De school aan de Nering Bögelstraat houdt de wisselbeker vol spekkies dit jaar dus in eigen huis. 

Dit jaar vond het schoolvolleybaltoernooi zoals gewoonlijk plaats op de derde woensdag van maart. Helaas konden niet alle scholen meedoen. Met uiteindelijke twintig deelnemende teams en alle supporters op de tribune werd het toch een uiterst gezellige boel.

De spandoekenwedstrijd was dit jaar een groot succes. Er waren veel mooie spandoeken gemaakt. De jury onder leiding van tekenares Hester Molenberg bekeek de doeken meer dan aandachtig. De spandoekenwedstrijd werd gewonnen door Guido de Bres, Ommerkanaal en het Palet waren welverdiend tweede en derde. Een aanmoedigingsprijs was er voor de Oekraïneschool uit Vilsteren.

In de gouden finale was Sint Bernardusschool 1 te sterk voor de Guido de Bresschool 1. Na een spannende strijd besliste het team van de Sint Bernardusschool de wedstrijd met 25-22 in hun voordeel. De bronzen finale werd ook gewonnen door de Guido de Bresschool. Hert tweede team van deze school was te sterk voor De Kardoen 3.

Na een middag fanatiek en sportief volleybal kregen dolgelukkige winnaars uit handen van toernooisponsor Jan Willem Bentum beachvolleyballen van Prins Sport uitgereikt. Het team van de Sint Bernardusschool kreeg daarna de grote wisselbeker en kon de jacht op de spekkies beginnen.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 17 uur geleden