Afbeelding

Anna’s hoeve wil uitbreiden

wo 14 september 2022 Ommen

De eigenaren van camping Anna’s Hoeve aan de Steenoever zijn van plan om de bestaande camping uit te breiden met een recreatieterrein, bedoeld voor dagrecreatie en een aantal groepstenten voor recreatief nachtverblijf. Het voornemen is het bestaande terrein in oostelijke richting uit te breiden. Het college van B en W van de gemeente Ommen stemt in principe in met dit voorstel 

Het perceel is op dit moment bestemd voor ‘Agrarische doeleinden’. Dit moet gewijzigd worden in een recreatieve bestemming om de plannen mogelijk te maken. Het bestemmingsplan zal ter inzage worden gelegd. Voorafgaand heeft naastgelegen camping De Koeksebelt, direct grenzende aan het perceel aangegeven niet eens te zijn met de voorgenomen plannen. Zij kunnen nu de plannen opnieuw ter inzage liggen reageren op de plannen. De eigenaren van de Steenoever 2 zijn in april 2019 al geïnformeerd over het plan. Ze hebben geen bezwaar, ook de huurder van dit pand heeft geen bezwaar.

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 12 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 15 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 16 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49