Afbeelding

SDG Ommen organiseert ‘Windkracht’

za 30 april 2022 Ommen

Het fanfareorkest van muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen organiseert op zaterdag 14 mei  om 19.30 uur in de Carrousel in Ommen een geweldige avond: ‘Windkracht’. Een avond waar beweging van lucht centraal staat in allerlei verschillende kunstvormen. 

Behalve het fanfareorkest van SDG zijn er onder andere optredens van het popkoor X-cream uit Dedemsvaart en een verrassende bijdrage van het vliegermuseum. Naast muziek en andere kunstvormen wordt er ook een poëziewedstrijd georganiseerd. Soli Deo Gloria wil iedere Ommer en Ommenaar uitdagen om een gedicht te schrijven met het thema ‘Wind’. Of het gedicht in de lyrieke of dramatieke vorm is, rap of poëzie of ‘spoken word’, Soli Deo Gloria laat zich verrassen.

Een jury onder leiding van de Stadsdichter van Ommen gaat alle ingezonden gedichten beoordelen. Misschien gaat de winnaar van deze wedstrijd zijn of haar gedicht voorlezen tijdens deze avond. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro. Uiteraard worden alle gedichten op deze avond tentoongesteld. Insturen van de gedichten kan via mail naar oc@sdgommen.nl voor 10 mei 2022. Schrijft u mee?

Afbeelding
Dodenherdenking Twenterand 18 minuten geleden
Afbeelding
Moestuintjes 'in verhuur' Hardenberg 1 uur geleden
Ook de Ierse formatie The Trutones zijn van de partij bij de tweede editie van Stoeterock in Bergentheim.
Stoeterock met drie stevige bands Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Koorleden in het zonnetje Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Hulpdiensten rukken uit voor een brand bij CAV Den Ham Twenterand 12 uur geleden