Afbeelding
De Toren

Win de stimuleringsprijs

di 28 augustus 2018 Nieuws

Natuurkampeerterrein de Klashorst heeft afgelopen februari van Platform Gastvrij Hardenberg een stimuleringsbijdrage van 5.000 euro ontvangen voor hun project Vechtdal Natuur Experience. Het platform wil hier een vervolg aan geven. Van 1 september tot 15 oktober 2018 wordt de stimuleringsregeling opnieuw opengesteld.

De voorwaarden die hiervoor gelden zijn: Het idee wordt ingediend door een rechtspersoon. Het idee wordt samen met minimaal twee partijen binnen de vrijetijdssector nader uitgewerkt en uitgevoerd. De uitvoering draagt bij aan de versterking van de vrijetijdseconomie van Hardenberg.Het idee past binnen de uitgangspunten van de lange termijn agenda ‘Gastvrij Hardenberg’. Het idee is geschikt om (later)op aan te haken door andere partijen. Hebt u een initiatief of idee dat voldoet aan bovenstaande voorwaarden? Dan nodigt het

platform u uit om uw initiatief of idee in te dienen. Tot 15 oktober kunt u uw idee indienen bij Platform Gastvrij Hardenberg via gastvrijhardenberg@hardenberg.

Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 57 minuten geleden
Afbeelding
Merchandise laten maken? Dit is wat je moet weten! Partnerbijdrage 3 uur geleden
Afbeelding
Ontmoetingsavond GGZ Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Moestuintjes 'in verhuur' Hardenberg 6 uur geleden