Afbeelding

Ontmoetingsavond GGZ

do 2 mei 2024 Hardenberg

Bij ‘Noaber’ aan de Brink 36 in Hardenberg wordt op woensdag 15 mei een ontmoetingsavond GGZ gehouden. Inloop is vanaf 19.15 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur.  Naderhand is er de mogelijkheid om nog even na te praten. Besproken wordt rouw bij psychische moeilijkheden.


Wanneer je een psychische kwetsbaarheid hebt, kan dit veel impact hebben op jouw leven, maar ook op die van je partner, familie, vrienden en andere naasten.
Misschien is je sociale netwerk veranderd, loopt het op je werk niet zo lekker of word je op een andere manier geconfronteerd met het verlies bij psychische moeilijkheden.
Op naasten heeft dit vaak ook veel impact, omdat je bijvoorbeeld een heel ander beeld had van het gezinsleven of omdat de toekomstplannen bijgesteld moeten worden. Ook als naaste van iemand met een psychische kwetsbaarheid word je daarom van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de ontmoetingsavond.

Ellen en Natasja van De Kern maatschappelijke dienstverlening zijn gastsprekers en vertellen er deze avond meer over. Ze leggen uit wat rouwen is, waarom het niet raar is dat je emoties ervaart en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.
Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Iedereen is van harte welkom: mensen met een psychische kwetsbaarheid, hun partners, familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden.
De toegang, koffie en thee zijn gratis. Voor vragen en aanmelding kan men terecht bij De Stuw (info@destuw.nl / tel 0523-267478) of bij Steunpunt Mantelzorg Carinova (steunpuntmantelzorg@carinova.nl / 0570-518185).

Afbeelding
Brand in camper aan De Vechtspille na explosie Hardenberg 10 uur geleden
True Desire Vocalband
KOM & ZIE Openluchtviering met 'True Desire Vocalband' in Vroomshoop! Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Blikseminslag veroorzaakt flinke schade aan woning aan de Hoogenweg Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Alma vergadert in 'Irene' Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 14 uur geleden