Afbeelding
De Toren

Geslaagde speciaalbieravond voor Alpe d’HuZes

ma 17 december 2018 Nieuws

Vrijdagavond 14 december, vond er een speciaalbieravond plaats bij Camping de Oldemeyer in Rheeze. De opbrengst van deze avond, georganiseerd door Team HardenbergOp, is bestemd voor Alpe d’HuZes. Team HardenbergOp, bestaat uit de Hardenbergse wielrenners Niek Dalhuisen, Arjan Jürries en Anne Zweers. Zij zullen op 6 juni 2019 de Alpe d’Huez trotseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en verbetering van kwaliteit van leven voor mensen met kanker.

Tijdens de speciaalbieravond werd er uitleg gegeven over verschillende speciale bieren. De herkomst, inhoud, het ontstaan en de leeftijd passeerden de revue. Na de uitleg van elk individueel biertje kon het ruiken, proeven en beoordelen beginnen. Op vrijdagavond 28 december om 20.15 uur zal de volgende, door Team HardenbergOp georganiseerde speciaalbieravond plaatsvinden bij Camping de Oldemeyer. Opgeven hiervoor kan nog tot woensdag 26 december. Meer informatie en opgeven kan via facebook www.facebook.com/teamhardenbergop, of email teamHardenbergOp@gmail.com.

Wilt u ons steunen maar is een biertje voor het goede doel drinken geen optie? Dan kunt u onze andere acties vinden via facebook of www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team-HardenbergOp

Afbeelding
Thomas Remmink van Den Ham in actie
ATC '65 en Den Ham in evenwicht na deel 1 Sport Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoeltoernooi bij de Schoevers uit Westerhaar Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Mishandeling op Klepperplein in Hardenberg: Getuigen gezocht Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde zonnige Baalderborg Motorrun Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
SV Gramsbergen op koers voor 3e periodetitel Sport Ingezonden 7 uur geleden