Afbeelding
De Toren

Verkeersexamen basisschoolleerlingen en leerlingen van de taalschool van start

ma 1 april 2019 Nieuws

Veilig Verkeer Nederland afdeling Hardenberg organiseert dit jaar opnieuw het verkeersexamen voor alle leerlingen van groep 7/8 van de basisschool en 3 groepen van de taalschool.

Op 4 april wordt het theoretisch verkeersexamen digitaal in de klas afgenomen. Op 9 april is het praktijkexamen in Hardenberg en op 10 april in Dedemsvaart.

In totaal doen er ongeveer 650 leerlingen mee aan het verkeersexamen.

Na de proef vorig jaar met het digitaal verwerken van de scores met succesvol resultaat, gaat dit jaar wederom de verrichtingen van de leerlingen via de tablet in de verkeersexamen app bijgehouden worden. Informatie zoals, de te rijden route voor het praktijkexamen en een oefensite voor de theorietoets zijn te vinden op de website: www.vvnhardenberg.nl.

Bewustwording van het gedrag in het verkeer en rijvaardigheid van de leerlingen zijn het doel van het verkeersexamen. En dat verkeersveiligheid voor iedereen staat bewijst het meedoen van 3 groepen van de taalschool. Dit zijn leerlingen met een migratieachtergrond en zullen aan het eind van de middag in Hardenberg het praktijkexamen fietsen.

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 8 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 11 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 12 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49