Afbeelding
De Toren

Leerlingen voeren praktijk verkeersexamen uit

di 9 april 2019 Nieuws

Veilig Verkeer Nederland afdeling Hardenberg organiseerde dit jaar opnieuw het verkeersexamen voor alle leerlingen van groep 7/8 van de basisschool en 3 groepen van de taalschool.

Op 4 april werd het theoretisch verkeersexamen digitaal in de klas afgenomen. Op dinsdag 9 april is het praktijkexamen in Hardenberg afgenomen. Het praktijkexamen in Dedemsvaart vind op woensdag 10 april plaats. In totaal doen er ongeveer 650 leerlingen mee aan het verkeersexamen.Na de proef vorig jaar met het digitaal verwerken van de scores met succesvol resultaat, werd dit jaar wederom de verrichtingen van de leerlingen via de tablet in de verkeersexamen app bijgehouden. Het doel van het verkeersexamen is bewustwording van het gedrag in het verkeer en rijvaardigheid van de leerlingen. En dat verkeersveiligheid voor iedereen staat bewees het meedoen van drie groepen van de taalschool. Dit zijn leerlingen met een migratieachtergrond. Zij fietsten dinsdag 9 april aan het eind van de middag in Hardenberg het praktijkexamen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 4 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 7 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 8 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 23 uur geleden
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49