Afbeelding
De Toren

‘Ik en mijn droom’ start deze zomer

za 4 juli 2020 Nieuws

‘Ik en mijn Droom’ is een jongerenproject van groepsaccommodatie de Wolfskuil te Ommen. Groepsaccommodatie ‘de Wolfskuil’ te Ommen gaat ook dit jaar een Ik en mijn droom’ uitvoeren in samenwerking met de Gemeente Ommen, Vechtdal Wonen en WIJZ welzijn. In 2019 hebben ze ingezet op de wijk Strangen, dit jaar komen ze naar de wijk Dante.

‘Ik en mijn droom’ is voor jongeren tussen 10 en 15 jaar. De jongeren die zich aanmelden gaan een uitdagende samenwerking aan waarbij ze hulp krijgen bij het uit laten komen van hun droom. Dit wordt gedaan door heel veel toffe en leerzame activiteiten, door veel gezelligheid en door de deelnemers te koppelen aan een coach. Het wordt afgesloten met een te gek wijkfeestje. Tijdens dit feest laat men door middel van onder andere een expositie zien hoe de deelnemers hun droom hebben laten uitkomen.

Droom waarmaken?

De organisatie is nog op zoek naar een aantal jongeren woonachtig in de wijk Dante te Ommen die een droom hebben en die graag samen met ‘de Wolfskuil’ willen verwezenlijken.

Ben jij of ken jij iemand met een droom? Weet jij niet zo goed hoe je het realiseren van je droom aan moet pakken? Heb jij zin om deze zomervakantie allerlei superleuke activiteiten te doen?

Geef je dan nu op. Dat kan door een mailtje te sturen of door te appen naar Jolien: ikenmijndroom@gmail.com 06-44501 26 onder vermelding van je naam, leeftijd en je droom.

Wil je wat meer informatie kijk dan op: www.wolfskuil.nl/ik-en-mijn-droom-ommen

Goed om te weten:

Deelname is kosteloos dankzij bijdragen van de gemeente Ommen en Vechtdal Wonen.

koffie hoort erbij.
Parkinson Café Hardenberg: dagbesteding? Hardenberg Ingezonden 39 minuten geleden
Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 17 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 20 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 20 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07