Afbeelding
De Toren

Ballonfestival en Drakenbootrace gaan niet door

do 4 maart 2021 Nieuws

De dertigste editie van het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg dat gepland stond op 24, 25 en 26 juni gaat niet door. Vanwege de maatregelen die de Nederlandse overheid oplegt met betrekking tot het coronavirus, ziet de organisatie ook voor dit jaar nog geen mogelijkheid om het evenement te organiseren.

‘Het is wederom een enorme teleurstelling, omdat wij weten hoe geliefd dit ballonfestival ieder jaar is en hoe vele duizenden mensen hier naar uitkijken. Wij kunnen echter niet de huidige situatie rond het coronavirus negeren. Hierbij staat nog steeds de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers, bezoekers en vrijwilligers bij ons voorop’, laat de organisatie weten.

Dit besluit heeft betrekking tot alle activiteiten die in het kader van het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg zouden plaatsvinden: de ballonnenvaarten, de muziekavonden (inclusief Het Speciale Feest voor mensen met een beperking) en de Brunink Drakenbootrace op de Vecht. De dertigste editie van het Ter Steege Ballonfestival schuift nu door naar het laatste weekend van juni 2022.

koffie hoort erbij.
Parkinson Café Hardenberg: dagbesteding? Hardenberg Ingezonden 35 minuten geleden
Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 17 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 19 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 20 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07