Afbeelding

Stekjes- en boekenmarkt

di 7 mei 2024 Hardenberg

Op het Kerkplein van de Opgang aan de Radewijkerweg 31 wordt op zaterdag 11 mei een jaarmarkt met een stekjes- en boekenmarkt gehouden, van 10.00 tot 13.00 uur. De opbrengst is bestemd voor de Wensambulance Oost-Nederland. 

Er worden allerlei tuin- en kamerplanten, bollen en heesters en andere tuinspullen aangeboden. Ook is er ruime aandacht voor de moestuin met onder andere tomaten- en aardbeiplanten met gratis advies. Wilt u dit jaar een mooi stukje bloemenwei of een gekleurde berm of bloemenrand? En hiermee de bijen en andere bestuivers helpen? Er zijn diverse zaden om uit te kiezen. Ook is er een boekenmarkt en zijn er legpuzzels.


Daarnaast zijn er op de markt botanische tekeningen te bewonderen en creatieve creaties te koop. Het is dé plek voor een mooi Moederdagkado. Ook kan men meedoen aan een verloting waarmee mooie prijzen zijn te winnen.
De markt is bij uitstek de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Bij de koffie met eigengebakken taart, koek en cake of genietend van een lekker broodje hamburger. Het kan allemaal tijdens de jaarmarkt in Radewijk. Iedereen van harte welkom.

Afbeelding
Schilderijententoonstelling over 'Zeven Profetessen' Coevorden 35 minuten geleden
Afbeelding
'OpStap' in natuurgebied Beerze Hardenberg 51 minuten geleden
Afbeelding
Geslaagde ontmoetingsavond Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Geweldige 18e editie van de Vrieling Hardenberg CityRun Sport Ingezonden 2 uur geleden
Gejuich bij FC Zutphen na de openingstreffer
FC Zutphen neemt de zesde plaats over van Den Ham Sport Ingezonden 3 uur geleden