Afbeelding

Band’um speelt ‘Tikkie... Jij Band’um’’

do 25 april 2024 Hardenberg

Op zaterdag 11 mei komt Band’um naar de Reestkerk. Met een breed repertoire van ‘gepeperde rock & roll tot golden oldies’ of hedendaagse hits staat Band’um gelijk aan een knallend feest. 

Wat ooit begon als muziek makende vrienden bij een buurman in de schuur is uitgegroeid tot een onvervalste feestband, die de nadruk legt op het stevige werk. Ze zijn niet vies van een gitaarrifje links of rechts maar ook de hits van tegenwoordig ontbreken niet. De muziekgenre gaat van AC/DC naar de King of Rock maar ook André Hazes, De Dijk, Snollebollekes en nog veel meer...

Band’um is een 6- koppige band uit Bergentheim. De band is in 2012 opgericht. De naam was een samensmelting van de naam van het dorp en het feit dat ze een muziekband zijn. Ze spelen meestal covers maar schrijven ook eigen liedjes. Vaak traden ze op in feesttenten in de streek of bijvoorbeeld op bruiloften. In Balkbrug komen ze al een aantal jaar bij ‘Muziek in de tuin’. Inmiddels zijn ze steeds bekender en speelden ze bijvoorbeeld in de finale op het festival Oerrock. 

Band’um heeft sinds kort een nieuwe samenstelling, na elf trouwe jaren Band’um van Leander Hutten gaat Bastian Gorter zijn (drum)stokje overnemen. De groep bestaat nu uit: Jasper Snippe (vocals), Raemon Pit ( slag-gitaar), Milan Schuurhuis (solo- gitaar), Bastian Gorter (drums), Laurens Bruins (bass) en KJ Pullen (keys).

In Balkbrug, bij de Reestkerk verheugen ze zich al op een stevig spektakel met het optreden ‘Tikkie... Jij Bandum’ op zaterdag 11 mei. Wees welkom. Voor meer informatie kijk op www/reestkerk.nl/agenda. 

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 10 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 13 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 14 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49