Afbeelding
Gert Stegeman

Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad

ma 29 april 2024 Hardenberg

Op zaterdagmiddag 27 april vierde Het Heuveltjesbosbad in Balkbrug de opening van het nieuwe zwemseizoen op feestelijke wijze. De deuren van het zwembad openden om 13.00 uur en de eerste badgasten werden verwelkomd onder een boog van enthousiaste medewerkers. Het was een mooie en goed bezochte middag, waar gezelligheid de boventoon voerde wat als een warm welkom voelde voor zowel gasten als medewerkers van Het Heuveltjesbosbad.

Tijdens de opening van het zwembad werd natuurlijk de eerste duik in het water genomen, maar was er dit jaar ook een kinder-kleedjesmarkt! Een succes-editie met veel verkopers en kopers, een perfecte aanvulling op de feestelijke openingsmiddag.

Deze geslaagde editie van de kinder-kleedjesmarkt belooft een mooie toevoeging te zijn aan de activiteitenagenda van het Heuveltjesbosbad. Naast de gebruikelijke zwempret staan er tal van sportieve evenementen op de planning voor het komende seizoen, waaronder het traditionele dauwzwemmen én -wandelen op Hemelvaartsdag en de Zwem4Daagse en Triathlon in juni.

Met deze geslaagde opening en een reeks mooie activiteiten in het vooruitzicht, kijkt het Heuveltjesbosbad uit naar een spetterend zwemseizoen vol plezier, veel zonuren en bezoekers!

Voor meer informatie en updates over activiteiten, check heuveltjesbosbad.nl of houd de socials in de gaten!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
VV Mariënberg gaat weer de bak in Hardenberg 13 minuten geleden
Typetjes van Anita en Winston
Dolle avond bij Vrouwen van NuDedemsvaart Nieuws Ingezonden 25 minuten geleden
Winkel 't Keerpunt aan de Voorstraat
Kringloop 't Keerpunt kleurt de Voorstraat groen Nieuws Ingezonden 50 minuten geleden
Afbeelding
Natuurexcursies en Kindermiddag bij Staatsbosbeheer Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
4 tips voor het omgaan met afval Hardenberg 1 uur geleden