Afbeelding

Online voorverkoop voorafgaand aan de opening van het Heuveltjesbosbad

za 6 april 2024 Hardenberg

Het Heuveltjesbosbad in Balkbrug staat klaar om de zomer én de vele gasten te verwelkomen op de openingsmiddag op zaterdag 27 april. De online voorverkoop van abonnementen voor het aankomende zwemseizoen is begin deze maand van start gegaan en liefhebbers kunnen profiteren van voordelige abonnementstarieven tot en met 16 april. Op vrijdagavond 12 april van 19.30 tot 20.30 uur wordt een speciale voorverkoopavond gehouden aan de kassa van het Heuveltjesbosbad, waar bezoekers de kans krijgen om hun abonnementen aan te schaffen.

Start van het nieuwe zwemseizoen met een kleedjesmarkt

Markeer zaterdag 27 april in je agenda, want vanaf 13.00 uur gaan de deuren van het Heuveltjesbosbad officieel open. Speciaal voor de kinderen organiseert het openluchtzwembad een kleedjesmarkt van 13.00 tot 16.00 uur, deelname gratis is! Meer informatie en voorwaarden over de kleedjesmarkt, voorverkoop en openingsmiddag zijn te vinden op de website van het Heuveltjesbosbad. 

Volop activiteiten

Naast de feestelijke opening staan er al een aantal spetterende activiteiten op de planning, zoals het dauwzwemmen i.c.m. een wandeling op Hemelvaartsdag 9 mei a.s. en de traithlon (inschrijving inmiddels geopend!) op woensdag 12 juni, gevolgd door de Zwem4Daagse op 17 t/m 21 juni 2024.

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 5 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 7 uur geleden