Afbeelding

FNV ‘bespreekt’ financieel misbruik van ouderen

vr 29 maart 2024 Hardenberg

FNV Lokaal Vechtdal houdt op woensdag 10 april een informatieve avond in de Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen. Aanvang 20.00 uur. De onderwerpen die aan de orde komen zijn financieel misbruik van ouderen. Na de pauze komt notaris Eric Linde iets vertellen over de onderwerpen erfrecht en wilsonbekwaamheid. 

Iedereen hoopt ouder te worden en wij hopen met u dat dit op een gezonde manier mag gebeuren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, daarom is het goed om u goed voor te bereiden op de toekomst, de zaken goed te regelen, zodat u hier later geen problemen bij ondervindt. 

FNV Vechtdal heeft hiervoor de Lokale Alliantie tegen Financieel Misbruik van Ouderen uitgenodigd en notaris Linde, die overigens ook lid van de Alliantie is. “Ook hebben wij twee acteurs uitgenodigd die de onderwerpen op speelse wijze duidelijk zullen maken,” aldus de organisatie.

Aanmelden

De avond is gratis toegankelijk en bezoekers krijgen een kopje thee of koffie aangeboden en na afloop een hapje en een drankje. De inloop begint om 19.00 uur en de voorstelling begint tussen 19.30 uur en 20.00 uur.

Zoals gezegd is de toegang gratis. Belangstellenden wordt wel gevraagd zich vooraf aan te melden via secretaris@lokaalfnvvechtdal.nl.

Namens de vereniging werd Colling bedankt met een bloemetje en presentje.
Groot spandoek van De Grunte maakt indruk Sport Ingezonden 3 uur geleden
Sponsoren bedankt
Prijswinnaars bij geslaagde avond ZPV De Grunte Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Zes Tijdreizen Energie gepland Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 19 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 21 uur geleden