Afbeelding
advertorial

Kerstpakketten waarmee u uw waardering duidelijk laat blijken

di 28 november 2023 Hardenberg

Kerstpakketten behoren in Nederland al ruim 200 jaar tot een traditie. Deze ontstond ooit onder de boerenbevolking, voor wie het in de koude wintermaanden soms moeilijk kon zijn om aan voedingsmiddelen te komen. In de loop der tijd werd het gebruik door werkgevers uit steeds meer beroepsgroepen overgenomen. Kerstpakketten vormen een blijk van waardering voor de inzet van een werknemer. Tegelijkertijd wordt niet alleen hij of zij, maar het hele gezin ermee verwend. Ook vandaag de dag is het kerstpakket in veel bedrijven nog een goed gebruik. 

De geschikte attentie vinden, ongeacht uw budget

Bent u ondernemer en wilt u kerstpakketten bestellen? Vandaag de dag heeft u tal van keuzemogelijkheden. Zo kunt u een geschenk cadeau doen dat u het vertrouwen geeft dat het een glimlach op het gezicht van de ontvangers doet verschijnen. Bovendien is voor ieder budget wel een kerstgeschenk te vinden. Bij Uwkerstpakket.nl vindt u al opties met een vanafprijs van iets meer dan  € 5,-. Tegelijkertijd doet de luxueuze, feestelijke uitstraling van het cadeau niet vermoeden dat deze zo aantrekkelijk is geprijsd. 

Luxueuze verrassingen

Heeft u een ruimer budget? Natuurlijk kunt u dan ook grootser uitpakken. De meest luxueuze categorie kerstpakketten heeft een vanafprijs van € 55,-. Een groot deel daarvan is prachtig geselecteerd op kleur, wat het verrassingseffect nog groter maakt. Voorbeelden daarvan zijn het Fantastisch Rood en Fantastisch Blauw kerstpakket, maar ook Black Sensation en Eén En Al Goud. De pakketten bestaan uit producten die voor iedere ontvanger nuttig zijn. 

Thematische kerstpakketten

Van oudsher zijn werknemers vaak gek op kerstpakketten met voedingsmiddelen. Deze worden ook wel foodpakketten genoemd. Sinds geruime tijd duchten deze echter concurrentie van de thematische kerstpakketten. Dit zijn leuke kerstpakketten die -zoals hun naam al doet vermoeden- om één specifiek thema draaien. Overigens hoeft dat niet per se uitsluitend non-food te zijn. Sterker nog, populair zijn onder andere het pakket met kaarsen, thee en zoete lekkernijen en het pakket dat bestaat uit een warme fleecedeken, een deurstopper en chocolaatjes. 

Een ruim assortiment drankpakketten

Een laatste soort kerstpakket die wat extra aandacht verdient, is het drankenpakket. Onder het genot van een glaasje wijn, champagne of bier wordt genieten nóg gezelliger. Denkt u uw werknemers gelukkig te stemmen met een pakket als deze? Ook dan bent u bij Uwkerstpakket.nl aan het juiste adres. De dranken gaan in vrijwel ieder pakket vergezeld van zoete en/of zoute lekkernijen. 

Uw eindejaarsgeschenk van A tot Z geregeld

De decembermaand is voor menigeen al druk genoeg. Voor ondernemers geldt dat des te meer. Wilt u uw medewerkers een mooi pakket cadeau doen, maar heeft u hiervoor beperkt de tijd? De grote hoeveelheid kant-en-klare kerstpakketten maken het keuzeproces een stuk gemakkelijker en sneller. Ook over het inpakken en leveren hoeft u niet na te denken. Uwkerstpakket.nl biedt daarmee de ontzorging die de drukke ondernemer rond de feestdagen zo goed kan gebruiken.

Afbeelding
Brandweer rukt uit voor kortsluiting in stopcontact in pand Bergentheim Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Zonnebloem Bergentheim viert gezellige middag in Mariënberg Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Aanvragen bijdrage voor amateurkunstverenigingen Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
'Kerkdienst in onze moodersproake' Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
De Boombouw - Wintermarathon Ommen 18 uur geleden