Afbeelding

Bouwvakfeest Oud Lutten

zo 23 juli 2023 Hardenberg

Op vrijdag en zaterdag 4 en 5 augustus vindt de drieëndertigste editie van het Bouwvakfeest aan de Kerkdijk in Oud Lutten plaats.

De naam zegt het al Bouwvakfeest. Het feest om uw vakantie op feestelijke wijze in te luiden. En dat word op een grote en gezellige manier opgepakt met een super gezellig feestterrein, eet- en drinktentjes, verlicht gratis parkeerterrein en natuurlijk live muziek. Het terrein gaat iets veranderen vergeleken met vorig jaar. Het toiletgedeelte wordt uitgebreid en er komen meer pinmogelijkheden en snelkassa’s. Dit feest wordt al die jaren altijd door de groep (inmiddels 50+ers) vrienden uit Oud Lutten en omgeving georganiseerd.

Vrijdag 4 augustus krijgt de band ‘De Bunzings’ de eer om het BVF weekend op gepaste manier te openen. Vanaf 20.30 uur zijn ze live on stage. Met een licht- en geluidshow, met diverse rook, vuur en vlammenshow pakt deze band op grootse manier uit. Ze spelen bekende Rock en Roll hits en eigen gemaakte nummers. Deze avond gaat Dj Hoempa Henk de stille momenten met zijn stampende feestmuziek voor zijn rekening nemen. 

Op zaterdag 5 augustus wordt het feest vanaf 20.30 uur voortgezet met een avond met veel live muziek van twee livebands: The Green Monkeys en Bokkers. “Wij zijn er klaar voor“, aldus Hendrik Jan Bökkers. Met een grote licht- en geluidshow wordt dit een avond die je zeker niet mag missen. Voor deze avond moet je een toegangsbewijs hebben. 

Voor deze avond zijn kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop bij de volgende punten: Lutten: Olde Stee; Slagharen: Tankstation Tholen; Gramsbergen: Plus Supermarkt en LTH Nijmeijer; De Krim; Tankstation Mastebroek; Hardenberg: Tankstation Mastebroek. Mits nog verkrijgbaar zullen ze ook aan het feestterrein worden verkocht.

Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 18 minuten geleden
Afbeelding
Buiten sporten deze zomer? Wordt zomer-lid bij DTC! Sport Ingezonden 1 uur geleden
Joy Woelders, Zanger Hans en Lucas & Gea treden op tijdens de Nederlandstalige muziekavond.
Bostheater Gramsbergen opent seizoen met Nederlandstalige muziekavond Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Ommerschans middelpunt van rondwandelingen met gids.
Rondwandelingen Ommerschans Hardenberg 2 uur geleden
Wethouder Alwin te Rietstap kwam het diamanten paar namens de gemeente feliciteren.
60-jarige bruidspaar Schuurman-van den Poll Hardenberg 2 uur geleden