Afbeelding
G. Brokelman

Feestweek Lutten is er klaar voor

wo 26 april 2023 Hardenberg

De Feestweek Lutten 2023 staat weer voor de deur. Van 27 april tot en met 1 mei is het volop feest op het evenemententerrein bij he Dorpshuis aan de Middenweg in Lutten. Er is een gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud. 

Koningsdag is dit jaar weer onderdeel van de Feestweek. De middag start traditioneel met het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus. Hierna volgt gelijk het middagprogramma voor jong en oud. Zo is er De Alleskunner waarbij allerlei korte, leuke en hilarische spelletjes worden gespeeld en er telkens één persoon afvalt. Degene die als laatste overblijft is De Alleskunner.  Opgeven kan nog via www.feestlutten.nl. 

Er is op deze middag de mogelijkheid om uw overbodige spullen te verkopen tijdens de rommel-/kleedjesmarkt. Er is muziek, een springkussen, er kan geschminkt worden en er zijn suikerspinnen en schepijs te koop. Kortom: een ouderwets gezellige middag voor het hele gezin in en rondom de feesttent. Aan het einde van de middag is de Oriënteringsrit. De familie Altena heeft weer een leuke en uitdagende speurtocht voor de auto uitgezet. De Koningsdag wordt afgesloten met De Moeflons. Na jaren van afwezigheid gaan ze er weer grandioos feest van maken. 

Feestavonden

Op vrijdag 28 april wordt de tent omgebouwd naar een bruine kroeg voor Café De Tent. De band Tap Another Tune zorgt deze avond voor de muzikale omlijsting.

Op zaterdag 29 april kunnen de motormuizen de tweewieler weer uit de schuur halen voor de Motortoertocht. ’s Avonds kunt u uw opmaken voor de spectaculaire feestavond met de band Empire en het Qmusic Fout Uur die de avond afsluiten. Op zondag 30 april is het tijd om even rustig bij te komen tijdens de Lutter Biergarten. Lange tafels, een hapje en een drankje, een springkussen voor de kids. DJ Melvin neemt zijn LP’s mee en gaat verzoeknummers draaien. Voor degenen die graag nog wat actiefs willen doen, zij kunnen nog een rondje gaan klootschieten. Een rondje ballen gooien door de omgeving van Lutten en kijken wie hiervoor de minste worpen nodig heeft. Hiervoor kan u zich ook al opgeven via www.feestlutten.nl. 

Lutten’s Pyama Party

Op maandag 1 mei is het tijd voor de kinderen van de basisschool tijdens de Kindermiddag. De commissie heeft weer een leuk programma in elkaar gezet met als thema: ‘Lutten’s Pyjama Party’. Zeg je Feestweek Lutten, zeg je Bingo. Onder leiding van het beroemde duo Michel en Maikel worden er op deze avond weer vele mooie prijzen verdeeld. Voor meer informatie over de feestweek kunt u terecht op www.feestlutten.nl v of op een van de social media kanalen.

Afbeelding
Dorothee Spijker treedt op in Openluchttheater Avereest in Balkbrug Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Heropening skatepark Kruserbrink Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Raad schoorvoetend akkoord met nieuwe programmeringsafspraken over windmolens Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Schrijfster Leanne Pots in christelijke boekhandel de Welle te Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 14 uur geleden
Afbeelding
Gratis cursus Slim op Pad in de bibliotheek Hardenberg 15 uur geleden