Afbeelding
Advertorial

Kapsalon Vieth Haarmode viert 40-jarig bestaan

wo 22 maart 2023 Hardenberg

De kapsalon in het centrum aan het Oosteinde is al 40 jaar een begrip in Hardenberg en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd. Een jubileum dat gevierd mag worden, want de tijd heeft niet stilgestaan in de afgelopen vier decennia. Oude herinneringen komen weer naar boven. “We zijn begonnen op 23 maart 1983, vertelt eigenaar Julien Telman. Destijds een heel spannend avontuur om het stokje over te nemen van de gevestigde salon ‘Schothans’. Als eerste salon in de regio kozen we voor een concept waar zowel heren als dames en kinderen welkom waren. Iets wat je tegenwoordig veel ziet, maar 40 jaar geleden nog niet, wij kozen voor een nieuwe richting.

In de afgelopen 40 jaar is er enorm veel gebeurd, veel verschillende modetrends hebben wij voorbij zien komen en ook weer terug zien komen. Want wie dacht dat een permanent bijvoorbeeld ouderwets is, is anno 2023 weer helemaal hip en trendy! Die passie voor het vak is veertig jaar later nog onverminderd. Samen met het team van ervaren stylisten helpen we van maandag tot en met zaterdag onze klanten bij het vinden van de perfecte look. Een look die hun identiteit onderstreept en waar zij zich prettig bij voelen. Dat is het allerbelangrijkste. Samen creëren we dan niet alleen stijlvolle haarmode, maar creëren we een fijne werkplek waar het beste uit iedereen naar boven komt. We doen het altijd samen.” 

Om dit jubileum te vieren kunnen de klanten van Vieth Haarmode komende maanden kans maken op diverse prijzen en ontvangen zij een attentie. Het team van Vieth Haarmode is trots op haar 40-jarig bestaan en wil haar klanten dan ook bedanken voor hun trouw, steun en vooral de gezelligheid in de afgelopen 40 jaar. “Bijzondere, vrolijke en ontroerende momenten hebben klanten met ons gedeeld. Naast knippen en kleuren is een luisterend oor en mooie gesprekken dan ook altijd van toepassing in onze salon. Ook de komende jaren blijft de salon zich inzetten om haar klanten te voorzien van de beste behandelingen, haarverzorgingsproducten en mooiste look!” 

Afbeelding
Oldtimer Festival Balkbrug trekt weer veel bezoekers Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Nacht van Gebed 31 mei - 1 juni 2024 Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Plankenkoorts speelt 'De nieuwe schooljuffrouw' Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
Repair Café Hardenberg 3 uur geleden
Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 4 uur geleden