Afbeelding

Zomer in Hardenberg smaakt naar meer!

di 26 juli 2022 Hardenberg

In Hardenberg is dit jaar op de komende vijf donderdagen ‘Zomersmaak’. Een nieuw evenement waarbij we de donderdag aankleden met muziek, entertainment en gezelligheid in de stijl van een land. Dit jaar staan ‘Nederland, Frankrijk, Mexico, Spanje en Italië’ elk op één donderdag centraal. Van straattheater tot muziek in stijl van het land. Ook de horeca is gevraagd om een daghap ZOMERSMAAK op de kaart te zetten, elke donderdag de smaak van het land.

28 juli wordt er afgetrapt met het thema Italië, waarbij er wordt genoten van diverse acts en verrukkelijk ijs en muziek. 4 augustus staat in het teken van Mexico, 11 augustus is het centrum in Franse sferen en 18 augustus kun je de Spaanse flamenco dans leren. Op 25 augustus wordt er uiteraard met ons eigen kikkerlandje afgesloten.

Smullen & winnen

Bij de horecazaken zijn er kleurplacemats waarmee de deelnemers een leuke cadeaubon van de Winkelstad Hardenberg kunnen winnen. Gratis op te halen!

Kijk voor het gehele overzicht op www.winkelstadhardenberg.nl/zomersmaak of download de nieuw Winkelstadapp en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!

Afbeelding
Genieten van een Oosterse maaltijd Hardenberg 11 minuten geleden
Afbeelding
CDA zwaait wethouder uit Hardenberg 19 minuten geleden
Afbeelding
Koningsweekeind vol activiteiten Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag Wijkvereniging Baalder Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Stichting Uitvaartcentrum Dedemsvaart stuurt eerste nieuwsbrief. Nieuws Ingezonden 13 uur geleden