Afbeelding

Jubileumeditie Internationaal Vrouwenvoetbal Toernooi Gramsbergen

vr 10 juni 2022 Hardenberg

Internationaal Vrouwenvoetbal toernooi

Van vrijdag 17 t/m zondag 19 juni is de 25e editie van het SPEQ Innovations Internationaal Vrouwenvoetbal Toernooi in Gramsbergen. Een groots jubileum waar de voetbalvereniging Ape-trots op is. Omdat het de 25e editie betreft wil de organisatie groots uitpakken, dus dat het een spektakel wordt is zeker.

De organisatie is heel blij om aan te mogen kondigen dat profscheidsrechter Pol van Boekel dit jaar naar het gezellige Gramsbergen komt. Inmiddels is hij alweer vanaf 2004 scheidsrechter en fluit vele topwedstrijden in de eredivisie. Pol van Boekel was actief als profvoetballer van VVV-Venlo. Hij is een van de weinige die een verleden heeft als speler in het betaald voetbal.

Toernooi-invulling

Tijdens het toernooi is er het nodige vertier met muziek. DJ Enfander komt dit jaar op de vrijdag- en zaterdagavond. Welke DJ op zaterdagmiddag tijdens de finalewedstrijden de speelsters richting de middenstip knalt blijft nog even geheim. Ook zullen er dit jaar eetkraampjes op het sportpark aanwezig zijn. O.a. een kraam met panini’s, pannenkoeken, Izmir Kebab en de Foodtruck Sweet On Wheels.

Feestavonden

Op vrijdag- en zaterdagavond is er een grote feestavond in de feesttent. Op de vrijdagavond is er thema-avond. Dit jaar is het thema; Full Color Party. Dus geef nog meer kleur aan deze gezellige feestavond en kom verkleed! Er zijn prijzen te winnen voor de 3 meest originele teams. Groen, gezellig en gastvrij. Gegarandeerd een topavond die je niet wilt missen.

Zondag

Op zondag is er dit jaar wat nieuws. Wat het gaat worden blijft nog even een verassing. Hierbij wel alvast een tip van de sluier. Into the Wild. Het is niet verplicht voor de teams maar wel erg leuk om mee te doen. De organisatie heeft er weer heel veel zin aan en kan niet wachten tot het toernooi begint, zij hopen jullie ook. Op https://www.sv-gramsbergen.nl/ivt-het-toernooi-nl en op https://www.facebook.com/gramsbergenvrouwentoernooi IVT Gramsbergen (@ivtgramsbergen) • Instagram-foto’s en -video’s vindt u meer informatie over dit fantastische toernooi.

Afbeelding
Lionsclub bezoekt het Taalpunt Hardenberg 5 minuten geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 32 minuten geleden
Afbeelding
'Talentstage Hard voor Muziek' Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Uitslag bridgen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Spelletjesavond in sportzaal de Kamp Hardenberg 1 uur geleden