Afbeelding

Nieuwe scholengroep, nieuw logo

za 18 december 2021 Hardenberg

In het eerste jaar van het ontstaan van scholengroep De Driehoek (bestaande uit OBS Cantecleer in Kloosterhaar, OBS Prinses Irene in Gramsbergen, OBS De Regenboog in Slagharen), is er gezocht naar een nieuwe naam en een nieuw logo. Wanneer we de scholen onderling verbinden, refereren zowel de naam als het logo naar de geografische vorm.

De naam en het logo zijn een tijd geleden al gelanceerd, echter miste er voor ons gevoel nog wat. Het logo wordt al op diverse plaatsen gebruikt naast het schoollogo. Bovendien hangt er ook al een bord met logo op de gevel van de drie scholen. “We hadden direct al het idee opgevat om ook aan alle afzonderlijke leerlingen een kleinigheidje te geven met het betreffende logo. Maar wat geef je dan? Het liefst een gebruiksvoorwerp en niet iets om in de kast te zetten. Uiteindelijk viel onze keuze op kleurpotloden”, laat de scholengroep weten.

Alle leerlingen hebben op vrijdag 17 december een doosje met kleurpotloden in 12 verschillende kleuren mee gekregen. Niet een standaard doosje, maar een doosje dat met zorg gevuld is, met kleuren die met zorg zijn uitgekozen. “Aan mij is gevraagd of ik de doosjes wilde samenstellen, dus 400x 12 verschillende kleuren verzamelen en in een doosje stoppen en de sticker van het logo erop. De tafel was bijna te klein, maar het is allemaal gelukt”, zegt Daniëlle van Gijzen.

Symbolisch heeft Daniëlle, woensdag 15 december, het eerste doosje overhandigd aan Cediena van Zelst tijdens haar officiële afscheid van OBS de Regenboog en dus van SG de Driehoek.

Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
Merchandise laten maken? Dit is wat je moet weten! Partnerbijdrage 3 uur geleden
Afbeelding
Ontmoetingsavond GGZ Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Moestuintjes 'in verhuur' Hardenberg 6 uur geleden