Afbeelding

Stichting ‘versiert’ kerstboom met kritische ideeën

wo 30 november 2022 Dedemsvaart

Op initiatief van winkeliersvereniging DMC Dedemsvaart is ter hoogte van de Markt 59 in Dedemsvaart een kerstboom geplaatst waar 17 december de kerstballen van een kerstballenactie in gehangen worden. Momenteel wordt de boom ‘gesierd’ met een groot aantal schriftelijke wensen van de Stichting Dedemsvaart Events betreffende het centrum, dat volgens de stichting sfeervoller en beter benut met markten zou moeten worden. Ook worden door de stichting vraagtekens bij de onafhankelijkheid van de winkeliersvereniging gezet. De stichting is kritisch over de opstelling van de DMC, dat onder meer markten uit de Julianastraat zou weigeren en niet wil samenwerken met de stichting. De DMC laat bij monde van voorzitter Jolande Nanning weten zich niet in de kritiek te herkennen.    

Ideeënbijeenkomst

Met alle ideeën en wensen van Dedemsvaart Events wordt  vooruitgelopen op een Ideeënbijeenkomst voor het centrum van Dedemsvaart op 30 november (vanavond) in De Antenne aan de Wilhelminastraat 3 in Dedemsvaart. 

De Ideeënbijeenkomst heeft alles te maken met het plan van de gemeente om samen met inwoners en ondernemers aan de slag te gaan met een vernieuwd Masterplan voor het centrum van het dorp. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Thomas Remmink van Den Ham in actie
ATC '65 en Den Ham in evenwicht na deel 1 Sport Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Sjoeltoernooi bij de Schoevers uit Westerhaar Twenterand 10 uur geleden
Afbeelding
Mishandeling op Klepperplein in Hardenberg: Getuigen gezocht Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde zonnige Baalderborg Motorrun Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
SV Gramsbergen op koers voor 3e periodetitel Sport Ingezonden 11 uur geleden