Afbeelding
G. Brokelman

Boekpresentatie in Meestershuus

vr 12 augustus 2022 Hardenberg

Op donderdagmiddag 11 augustus was de presentatie van het boek ‘Het huis bij de paal deel 2’ van Reinder Sanders. Dat gebeurde in de Haarslag het tentoonstellingsgebouw van Het Oale Meestershuus in Slagharen.

Waarnemend voorzitter Albert Jan Nijeboer heette de genodigden een hartelijk welkom waarna hij het woord gaf aan de schrijver van het boek. Deze legde uit hoe hij ertoe kwam het verhaal na zijn kindertijd te vertellen. Zijn puberjaren, studietijd van Ulo en Kweekschool, met alle gebeurtenissen die intussen plaatsvonden in het gezin. Hij beëindigde zijn korte speech met het naar voren halen van zijn oudste zus Han Webbink uit Almelo om haar het eerste gesigneerde exemplaar aan te bieden.

Het boek gaat ook over zijn werk als onderwijzer en het ontstaan van zijn eigen gezin. Het wonen respectievelijk in Eeserveen, Onstwedde, Tange-Alteveer, Slagharen en Lutten. Het slot van het boek is de verhuizing van Lutten naar de Schuineslootweg 79.

Het boek is verkrijgbaar voor 15 euro bij de familie Sanders aan huis: Tweede Blokweg 8, Lutten (0523-681351). Het boek is ook te bestellen voor 20 euro via hetoalemeestershuus@home.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 14 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 14 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 15 uur geleden