Afbeelding
G. Brokelman

Boekpresentatie in Meestershuus

vr 12 augustus 2022 Hardenberg

Op donderdagmiddag 11 augustus was de presentatie van het boek ‘Het huis bij de paal deel 2’ van Reinder Sanders. Dat gebeurde in de Haarslag het tentoonstellingsgebouw van Het Oale Meestershuus in Slagharen.

Waarnemend voorzitter Albert Jan Nijeboer heette de genodigden een hartelijk welkom waarna hij het woord gaf aan de schrijver van het boek. Deze legde uit hoe hij ertoe kwam het verhaal na zijn kindertijd te vertellen. Zijn puberjaren, studietijd van Ulo en Kweekschool, met alle gebeurtenissen die intussen plaatsvonden in het gezin. Hij beëindigde zijn korte speech met het naar voren halen van zijn oudste zus Han Webbink uit Almelo om haar het eerste gesigneerde exemplaar aan te bieden.

Het boek gaat ook over zijn werk als onderwijzer en het ontstaan van zijn eigen gezin. Het wonen respectievelijk in Eeserveen, Onstwedde, Tange-Alteveer, Slagharen en Lutten. Het slot van het boek is de verhuizing van Lutten naar de Schuineslootweg 79.

Het boek is verkrijgbaar voor 15 euro bij de familie Sanders aan huis: Tweede Blokweg 8, Lutten (0523-681351). Het boek is ook te bestellen voor 20 euro via hetoalemeestershuus@home.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
!
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 29 minuten geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 42 minuten geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Elvisdienst Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
KBO-PCOB middag Hardenberg 1 uur geleden