Afbeelding
G. Brokelman

Henk en Ali zestig jaar bij elkaar

do 11 augustus 2022 Hardenberg

Henk Huisman (83) en Ali Holtvluwer (81) vierden op woensdag 10 augustus het 60-jarig huwelijksjubileum. De levensloop van het echtpaar vermeldt dat Henk is geboren in Brucht als jongste telg in een gezin van drie kinderen. Ali werd geboren in Bruchterveld als vijfde kind in een gezin van elf kinderen.

Beide echtelieden leerden elkaar kennen op goede vrijdag tijdens een kerkelijke jeugdmeeting in Bergentheim. Na ruim twee jaar trouwden ze in het gemeentehuis van Hardenberg. Het paar ging wonen aan de Sportlaan in Bergentheim en werd gezegend met 2 zonen, 3 dochters, 15 kleinkinderen en 14 achterkleinkinderen. Na de lagere landbouwschool in Ommen en twee jaar Landbouwwinterschool in Hardenberg werd landbouwbedrijf Timmerman in Bergentheim Henks eerste werkgever. Hierna werkte hij onder meer bij loonbedrijf Buitenhuis in Oud-Bergentheim. Ruim dertig jaar verdiende hij hierna zijn boterham bij Waterschap De Vechtlanden. Op 62-jarige leeftijd maakte Henk gebruik van een VUT-regeling.

Ali Holtvluwer verdiende haar eerste guldens in de huishouding bij hoofdmeester Holttrop, van de School met de Bijbel in Bruchterveld. Na ruim 59 jaar verhuisden Henk en Ali enkele weken geleden naar hun mooie woning aan de Burgemeester Oprellaan in Bergentheim.

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 13 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 13 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 14 uur geleden