Op de foto: het herenteam 17+ derde klasse

v.l.n.r. Jorin van Vilsteren Emiel Korteweg Kroon Christiaan Wellen, Koert Meertens (Niet op de foto Bram de Vent en Gidion van Spil)
Op de foto: het herenteam 17+ derde klasse v.l.n.r. Jorin van Vilsteren Emiel Korteweg Kroon Christiaan Wellen, Koert Meertens (Niet op de foto Bram de Vent en Gidion van Spil)

Herenteams TCO succesvol in de voorjaarscompetitie van de KNLTB

za 18 juni 2022 Hardenberg

Beide herenteams van TCO van de vrijdagavondcompetitie zijn overtuigend winnaar geworden van de voorjaarscompetitie. De heren 35+ zijn kampioen in de vierde klasse en de jongere versie van het herenteam zijn in de derde klasse 17+ eveneens als eerste geëindigd.

Het ‘seniore’ team wist op de voorlaatste speelavond al dat zij de ranglijst zouden blijven aanvoeren, waar zij de hele competitie onbedreigd hebben gestaan. In Balkbrug werd één wedstrijd aan de tegenstander gegeven, maar voor de rest kwamen ze ongeslagen uit de strijd. Of er te weinig weerstand geboden werd wil teamcaptain Lucas Meertens niet meteen beweren, “Vaak gingen de wedstrijden mooi gelijk op en hebben we heel wat deuce punten weg moeten werken. Zo ook in Balkbrug waar elke wedstrijd bepaald werd door een super-tiebreak. Maar op één of andere manier weten we dan toch de winst naar ons toe te trekken”.

Heren 17+ had twee gewonnen wedstrijden nodig op de laatste speelavond om zich heer en meester van de derde klasse te mogen noemen. Toen dat lukte knalden de kurken meteen in de kantine. Ook de laatste twee wedstrijden werden soepeltjes gewonnen. Net niet ongeslagen, want één keer is gelijkgespeeld tegen Veenhorst, mogen de ‘broekies’ zich ook kampioenen noemen.

Saillant detail: beide teams werden aangevoerd door de heren Meertens. Vader en zoon, beide teamcaptain, hebben het beste uit hun team weten te halen en zo een dubbelslag weten te slaan.

Afbeelding
Publiek geniet van ‘La douce France’ Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie in Meestershuus Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Korting op OV-jaarabonnementen Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Uitslag Bridgen Dedemsvaart 4 uur geleden
Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Henk en Ali zestig jaar bij elkaar Hardenberg 23 uur geleden
Afbeelding
Ommer Bissingh Internationale Dag Ommen gisteren
Afbeelding
Escaperoom in Gramsbergen Hardenberg gisteren