Afbeelding
Jeroen Keep; Jeroen Keep

Voorlichtingsavond op 21 juni bij Zone.college

ma 13 juni 2022 Hardenberg

Op dinsdag 21 juni organiseert Zone.college een voorlichtingsavond voor iedereen die binnenkort een opleiding of cursus wil volgen voor een baan in de groene, agrarische of food sector.  

Op deze avond zijn tussen 18.00 tot 20.00 uur docenten en studieadviseurs aanwezig, die kunnen helpen bij het maken van een studiekeuze. Op de locatie aan de Parkweg in Hardenberg wordt ook een presentatie gegeven over de VHG branche-opleiding. Deze opleiding is voor aankomende hoveniers.  

Wil je graag meer te weten komen over de mbo-opleidingen, branche-opleidingen en/of cursussen die na de zomer starten? Meld je dan aan via de website www.zone.college. De meeste mbo-opleidingen in Hardenberg zijn ook in deeltijd (leren en werken) te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de opleidingen Veehouderij, speciaal gericht op de varkenshouderij, Tuin & landschap en Groen, grond & infra. 

Over Zone.college  


Zone.college is met 8 locaties, ruim 900 medewerkers en meer dan 7.000 leerlingen/studenten de grootste groene opleider van Oost-Nederland. In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven biedt de organisatie praktijkgericht beroepsonderwijs voor vo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in de groene, agrarische of food sector.  

!
Afbeelding
Raadspagina week 40 Hardenberg 8 minuten geleden
Afbeelding
Kijk op Hardenberg week 40 Hardenberg 10 minuten geleden
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 49 minuten geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 1 uur geleden