Groene mbo in Hardenberg opent deuren

vr 23 november 2018 Bedrijvennieuws

Op donderdag 29 november organiseert Zone.college in Hardenberg een extra voorlichtingsavond over haar groene mbo-opleidingen. Tijdens Studiekeuze mbo Hardenberg kunnen bezoekers algemene informatie over de school krijgen en kennis maken met alle groene mbo-opleidingen van deze vestiging. De avond is bedoeld voor iedereen die staat voor een keuze voor een vervolgopleiding.

Zone.college biedt in Hardenberg verschillende, uitdagende opleidingen aan. Denk aan Dierenartsassistent paraveterinair, Groen, grond en infra en Veehouderij. Alle opleidingen bereiden goed voor op een toekomstige baan en vanaf het eerst jaar is er al volop aandacht voor de praktijk. Tijdens de voorlichtingsavond wordt er informatie gegeven over de BOL- en BBL-opleidingen.

Goede werkgelegenheid

Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio Hardenberg veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

Aandacht voor vakmanschap

Studenten die kiezen voor het Groene mbo-onderwijs in Hardenberg kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Zone.college is een kleinschalige school, waar veel lesstof digitaal wordt aangeboden en waar iedereen elkaar kent. Zo werkt de onderwijsinstelling optimaal aan de toekomst van haar studenten; dé toekomstige vakmensen met een gezonde en groene kijk op het leven.

Bezoekers kunnen tijdens de avond ook kennis maken met de opleidingen van het Alfa College. Beide onderwijsinstellingen werken namelijk samen en laten op deze manier zien welke mogelijkheden het mbo in Hardenberg biedt. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Nieuwe naam

Zone.college is de nieuwe naam van AOC Oost en Groene Welle. Sinds augustus werken de twee groene onderwijsinstellingen in Overijssel en Gelderland samen verder aan innovatief Groen en duurzaam onderwijs, dat nog beter aansluit bij de (beroeps)praktijk. Leerlingen volgen hun opleiding in de vmbo.zone of mbo.zone. Zone.college heeft vestigingen in Almelo, Borculo, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hardenberg, Twello en Zwolle.

De Gramsberger groep hardlopers en hun begeleiders.
Vredesvuur en festival een fantastische happening Hardenberg Ingezonden 4 uur geleden
De voortreffelijke maaltijd
Zonnebloemers genoten van vrijheidsmaaltijd Hardenberg Ingezonden 5 uur geleden
Afbeelding
Lutten lijdt nederlaag ondanks goed spel Hardenberg 6 uur geleden
Zowizo Vriezenveen
Derde landelijke "week van de stenen winkel" Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Witte rozen op Gedenkstenen en Stolpersteine Twenterand 9 uur geleden