Wat de naam al doet vermoeden, bestaat het grootste gedeelte van de kavels uit tuin en terras goederen, zoals: tuinsets, loungesets, tafels, kussens, tuinverlichting, terrasheaters, parasols en barbecues.
Wat de naam al doet vermoeden, bestaat het grootste gedeelte van de kavels uit tuin en terras goederen, zoals: tuinsets, loungesets, tafels, kussens, tuinverlichting, terrasheaters, parasols en barbecues. Onlineveilingmeester.nl

Bedrijfsbeëindiging Plaggenmarsch Tuinmeubelen Hardenberg leidt tot online veilingen.

wo 20 oktober 2021 Hardenberg

Na ruim 60 jaar een begrip te zijn geweest in Oost-Nederland stopt Plaggenmarsch Tuinmeubelen te Hardenberg. Wegens de vrijwillige bedrijfsbeëindiging, gaan er in totaal maar liefst 957 kavels onder de virtuele hamer op Onlineveilingmeester.nl. De kavels zijn opgedeeld in twee veilingen. Wat de naam al doet vermoeden, bestaat het grootste gedeelte van de kavels uit tuin en terras goederen, zoals: tuinsets, loungesets, tafels, kussens, tuinverlichting, terrasheaters, parasols en barbecues. Daarnaast wordt ook het bedrijfsinventaris geveild.

Plaggenmarsch Tuinmeubelen wordt begin 2022 overgenomen door de familie Ten Teije van Tuinmeubelland. Door de overname van het bedrijf worden, door middel van de twee online veilingen, nu de voorraad en bedrijfsinventaris online verkocht. De veilingen staan op veilingplatform Onlineveilingmeester.nl. Bekijk de veilingen via de volgende links: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/3998/kavels en https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/4046/kavels. 

De twee veilingen zijn al geopend en sluiten 25 en 26 oktober 2021 vanaf 19:30 uur. De kavels in het echt bekijken? Dat kan tijdens de kijkdag van de veilingen. De kijkdag vindt plaats op vrijdag 22 oktober 2021 tussen 13:00 uur en 15:00 uur. De kijkdag van de veilingen “Plaggenmarsch Tuinmeubelen Hardenberg” vindt plaats aan Lange Spruit 3 in Hardenberg.

Maar liefst 957 kavels worden online geveild
Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 9 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 10 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 11 uur geleden