Afbeelding

Vierde plaats voor Jeffrey Ballast tijdens de NK Libre Klein

wo 20 maart 2024 Twenterand

Van 15 t/m 17 maart moest de Vroomshoper Jeffrey Ballast aantreden voor het NK Libre Klein te Warmenhuizen. Hieraan mocht hij meedoen doordat hij in januari het Gewest Noord Oost wist te winnen. Jeffrey moest zeven partijen spelen over deze drie dagen. 

Hij moest iedere partij 49 caramboles maken(bij het Gewest N.O was het nog 45 caramboles). De eerste partij won hij in 34 beurten, de tweede werd verloren en de derde partij wist hij in 27 beurten te winnen. Op de zaterdag wist hij de vierde partij helaas niet te winnen, maar de partij daaropvolgend wel. De vijfde partij ging in 34 beurten. Op de zondag was het zeer spannend. Jeffrey won zijn zesde partij in 26 beurten en hij kon de titel pakken als hij de laatste partij won en zijn opponent verloor. Helaas gebeurde dat niet en verloor Jeffrey helaas zijn laatste partij. Ondanks dit verlies werd hij toch vierde op deze NK Libre Klein.

Afbeelding
Brand in schuur Lutten Hardenberg 19 minuten geleden
Bestuur v.l.n.r: Jan van Hoek, Jannes Janssen, Rein Jonkhans, Jan-Paul van der Pijl, Erik van Asten en Zita van Aggelen.
Doe mee in lokale groene energie in de gemeente Hardenberg! Hardenberg 21 minuten geleden
Afbeelding
Evangelisatiedienst op 2e pinksterdag op de Brink in Den Ham Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
2.500 euro voor Haringparty Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Dingen die je kan doen als je vlucht geannuleerd is Partnerbijdrage 4 uur geleden