Ontmoetingsavond GGZ: Mag je rouwen bij psychische moeilijkheden?

woensdag 15 mei 2024 19:15 tot 21:00

Op woensdagavond 15 mei is er een ontmoetingsavond over rouw bij psychische moeilijkheden. Wanneer je een psychische kwetsbaarheid hebt kan dit veel impact hebben op jouw leven, maar ook op die van je partner, familie, vrienden en andere naasten. Misschien is je sociale netwerk veranderd, loopt het op je werk niet zo lekker of word je op een andere manier geconfronteerd met het verlies bij psychische moeilijkheden. Ellen Altena- van den Berg en Natasja Heerink, van De Kern maatschappelijke dienstverlening, vertellen ons hier deze avond meer over. Ze leggen je uit wat rouwen is, waarom het niet raar is dat je emoties ervaart en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Hoe laat en waar? Inloop is vanaf 19.15 uur bij “Noaber” aan de Brink 36 in Hardenberg. Om 19.30 uur start het programma en eindigt rond 21 uur. Naderhand is er de mogelijkheid om nog even na te praten. Voor wie? Iedereen is van harte welkom: mensen met een psychische kwetsbaarheid, hun partners, familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Toegang, koffie en thee zijn gratis. Voor vragen en aanmelding kunt u terecht bij De Stuw (info@destuw.nl / tel 0523-267478) of bij Steunpunt Mantelzorg Carinova (steunpuntmantelzorg@carinova.nl / 0570-518185)

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja

Locatie