Afbeelding

Kerst voetbaltoernooi voor jeugd

do 9 november 2023 Ommen

Vrijwilligers en jongerenwerkers van jongencentrum Punt houden op donderdag 28 en vrijdag 29 december, in samenwerking met FC Ommen, een kerst zaalvoetbaltoernooi voor meiden en jongens uit de gemeente Ommen. 

Op donderdag wordt het toernooi gehouden voor jongeren van 9 tot en met 12 jaar en op vrijdag voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Het kerst zaalvoetbaltoernooi vindt plaats in de sporthal van de Carrousel, tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Wie mee wil doen moet een samenstellen en een teamnaam verzinnen. Een team bestaat uit minimaal vijf en maximaal zeven spelers. Een gemengd team opgeven mag ook. Opgave van een team kan met een Whatsappbericht naar Jordy Habekotté via tel. 06 149 087 45 of email: j.habekotte@wijz.nu. Via die kanalen kan men eventueel ook meer informatie krijgen. Opgeven voor deelname aan het toernooi kan tot 18 december. Alle informatie over het zaalvoerbaltoernooi wordt verstuurd naar de contactpersoon van de teams op 22 december.

Tijdens het kerst voetbaltoernooi heeft iedereen kans op een mooie prijs. Het belangrijkste is echter de sportiviteit. Daarom is er ook een speciale sportiviteitsprijs. 

Karin van Dijk
Oudjes even sToren 9 minuten geleden
Afbeelding
Andere koers.nu Hardenberg 41 minuten geleden
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 19 uur geleden