Afbeelding

Kerst voetbaltoernooi voor jeugd

do 9 november 2023 Ommen

Vrijwilligers en jongerenwerkers van jongencentrum Punt houden op donderdag 28 en vrijdag 29 december, in samenwerking met FC Ommen, een kerst zaalvoetbaltoernooi voor meiden en jongens uit de gemeente Ommen. 

Op donderdag wordt het toernooi gehouden voor jongeren van 9 tot en met 12 jaar en op vrijdag voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Het kerst zaalvoetbaltoernooi vindt plaats in de sporthal van de Carrousel, tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Wie mee wil doen moet een samenstellen en een teamnaam verzinnen. Een team bestaat uit minimaal vijf en maximaal zeven spelers. Een gemengd team opgeven mag ook. Opgave van een team kan met een Whatsappbericht naar Jordy Habekotté via tel. 06 149 087 45 of email: j.habekotte@wijz.nu. Via die kanalen kan men eventueel ook meer informatie krijgen. Opgeven voor deelname aan het toernooi kan tot 18 december. Alle informatie over het zaalvoerbaltoernooi wordt verstuurd naar de contactpersoon van de teams op 22 december.

Tijdens het kerst voetbaltoernooi heeft iedereen kans op een mooie prijs. Het belangrijkste is echter de sportiviteit. Daarom is er ook een speciale sportiviteitsprijs. 

Afbeelding
Brandweer rukt uit voor kortsluiting in stopcontact in pand Bergentheim Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Zonnebloem Bergentheim viert gezellige middag in Mariënberg Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Aanvragen bijdrage voor amateurkunstverenigingen Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
'Kerkdienst in onze moodersproake' Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
De Boombouw - Wintermarathon Ommen 18 uur geleden