Afbeelding

Voetbaltoernooi, Pokémon ruilbeurs en Kabaal!

ma 10 oktober 2022 Hardenberg

De aankomende weken organiseert de Ommense jeugd met de jongerenwerkers van WijZ Welzijn verschillende activiteiten. Jaimy, 21 jaar, organiseert voor de vierde keer een voetbaltoernooi. Ditmaal wordt er in twee verschillende leeftijdscategorieën gespeeld: 10 tot 12 jaar (groep 7 en 8) en 12 tot 17 jaar (voorgezet onderwijs). De teams zijn 5 tegen 5. Het toernooi vindt plaats op vrijdag 21 oktober. 

Ruilbeurs

Azan, 12 jaar, organiseert een Pokémon ruilbeurs. Azan is met zijn vrienden altijd druk in de weer met Pokémon kaarten en zag kans om een ruilbeurs te organiseren voor heel Ommen. Deze beurs wordt gehouden op vrijdag 4 november en begint om 18.30 uur bij jongerencentrum Punt. 

Kabaal

Als klap op de vuurpijl organiseren Rodny, Jan en Jaimy het feest Kabaal! Een 100% hardcore feest met 0% alcohol voor jongeren van 14 tot en met 21 jaar. Dit feest zal plaatsvinden in november. Exacte informatie over voorgaande en aankomende activiteiten en opgeven kan via insta en TikTok via @jongerenwerkommen.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 17 uur geleden