Afbeelding

Couponactie Volco

ma 27 maart 2023 Ommen

Volleybalvereniging Volco uit Ommen houdt deze week haar jaarlijkse couponactie met kortingsbonnen, te besteden bij diverse winkels in Ommen. 

Volco organiseert deze couponactie al jarenlang met succes. Het is een aantrekkelijke actie voor alle partijen: Korting voor de consument, extra klanten en een persoonlijk aan huis bezorgde reclameboodschap voor de ondernemer en een welkome aanvulling op de clubkas voor Volco.

De actie is vandaag, maandag 27 maart, van start gegaan en duurt tot en met 2 april.  De coupon bevat in totaal 38 kortingsbonnen en één coupon kost 5 euro. Bijna alle coupons zijn geldig tot 1 augustus 2023. De deelnemende winkels in Ommen zijn onder meer supermarkten, bakkers, slager, kledingzaken, eetgelegenheden, bloemenzaak, drogisterij en zwembad.

Volco is erg blij met de vertrouwde deelnemende ondernemers en een aantal nieuwe ondernemers. Het maakt de actie extra aantrekkelijk voor het publiek. De leden van Volco hopen dat weer veel mensen hun voordeel zullen doen met de couponactie. Wil je graag een coupon kopen? Stuur dan een appje naar Ilse Kodden via 06-48233656.

Afbeelding
OV-inloopspreekuren 'Ervaar het Openbaar Vervoer' Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
'Super die super Super' Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
'Feest der Herkenning' in Het Punt Twenterand 20 uur geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 23 feb, 11:57
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 23 feb, 11:26