TSH trio Meike, Ilse & Indy en duo Michelle & Emmelieke
TSH trio Meike, Ilse & Indy en duo Michelle & Emmelieke Turn- & Sportcentrum Hardenberg

Acro teams TSH in actie

zo 14 april 2024 Hardenberg Ingezonden

Zaterdag 13 april kwamen 4 acro teams van TSH in actie tijdens het ONK D/D+ niveau in Vaassen en in Leek voor de 2e plaatsingswedstrijd voor de teams op C niveau.

Het D- senioren duo, Kristel en Jamila hadden hard getraind om zich te plaatsen voor het Oost-Nederlands Kampioenschap. Zaterdag 13 april was het dan zover. Het team heeft een hele mooie en strakke oefening laten zien. Ondanks een foutje bij hun laatste element, wisten de meiden een mooie score van 22.930 punten te behalen en werden ze 3e van Oost-Nederland. Hierdoor hebben ze een welverdiende plek op de halve finale!

Het D+ senioren trio Elize, Tara en Lotte wisten zich ook te plaatsen voor het Oost-Nederlands Kampioenschap. In het sterke deelnemersveld hebben de meiden twee hele mooie oefeningen laten zien. Het team begon met een strakke balans oefening, ondanks een tijdsfoutje wisten ze 22.510 punten te behalen. Met hun super strakke tempo oefening behaalde ze een hele hoge score van 23.970 punten. Helaas geen plekje op de halve finale, maar wel een hele mooie score van 46.480 punten en een 6e plaats op het ONK!

In Leek mochten de C-teams van TSH hun oefeningen laten zien tijdens hun tweede plaatsingswedstrijd.

Meike, Ilse en Indy komen uit in de C-senioren damesgroep, met ook een groot en sterk deelnemersveld. Het team begon met een stabiele en strakke balans oefening, waarmee ze 21.460 punten hebben behaald. Daarna lieten ze hun tempo oefening zien. Helaas een foutje bij het eerste element, maar de meiden herpakten zich heel erg goed en hebben de oefening sterk afgemaakt. Met een totaal van 40.200 punten helaas nog geen NK limiet. De meiden nemen de verbeterpunten mee voor hun derde en laatste plaatsingswedstrijd in Den Bosch.

C-senioren duo Michelle en Emmelieke stonden ook in Leek. Zij begonnen met een erg strakke en stabiele tempo oefening. De meiden hebben veel verbetering laten zien ten opzichte van hun vorige wedstrijd en daarom 22.050 punten voor deze oefening. Hierdoor kregen ze extra veel zin om hun balans oefening te laten zien. Dit was ook een zeer stabiele oefening, met 2 tijdsfoutjes hebben ze 20.560 punten behaald. In totaal 42.610 punten en een 12e plaats. 

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 9 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 10 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 13 uur geleden