Team supplement E eerste!
Team supplement E eerste! Turn-& Sportcentrum Hardenberg

Succesvol weekend voor turnsters TSH

zo 24 maart 2024 Hardenberg Ingezonden

Zaterdag 16 maart werden twee TSH teams suppl E bovenbouw 1e en 2e op de 3e regio oost plaatsingswedstrijden in Hengelo.
In de 1e wedstrijd ronde was team 1 van TSH aan de beurt.De turnsters Jasmijn, Susan,Yelina en Silke aan gevuld met een turnster van OSV Olst, behaalde een welverdiende 2e plaats met een 0.45 achterstand op nummer 1. Yelina werd in de meerkamp 3e.
In de 2e wedstrijd ronde kwam team 2 in actie met de turnsters, Lynette,Carlijn,Isis en Fleur, aangevuld met 2 turnsters uit Daarle.Dit team behaalde een 1e plaats met in de meerkamp 3 TSH turnsters op het podium. Fleur behaalde de 1e plaats, Isis de 2e plaats en Carlijn de 3e plaats. Nu afwachten welke teams en individuele door mogen en welke toestel kampioenen.


In Didam vond ook op zaterdag 16 maart de 3e plaatsingswedstrijd voor onze niveau 3 turnsters plaats. Sara, Ashlyn, Fleur, Liv en Julia mochten nog 1 keer hun beste oefening turnen.Na een goede wedstrijd te hebben geturnd is dit het volgend resultaat: Team niveau 3 is keurig 4e geworden tijdens deze wedstrijd. Voor dit team is het nu ook wachten op de doorstroming naar de individuele meerkampfinale.

Op zaterdag 23 maart werd de 1/2 finale turnen van de 3e divisie geturnd in Purmerend. Natasja was hiervoor geplaatst na 2 voorwedstrijden in district Oost. De start op vloer ging uitstekend, hierna de sprong met 11.00 punten, daarna haar favoriete toestel brug met 11.10 punten, waarbij één turnster met 0.10 punt hoger naar de finale ging en Natasja als eerste reserve is geplaatst.Als laatste toestel de balk, de druk was hoog, helaas lukte het niet helemaal zoals ze graag wilde, maar met een 12e plaats aan het eind van de wedstrijd, toch uitstekend gedaan. Wat een goed seizoen, als turnster mag je hier trots op zijn.

Afbeelding
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Partnerbijdrage 6 minuten geleden
Afbeelding
Bridge-nieuws Hardenberg 12 minuten geleden
Afbeelding
Geslaagde donateursactie Ommen 54 minuten geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 1 uur geleden
Dansen en genieten
Dansen en genieten als in je jonge jaren met live muziek van Way Back Nieuws Ingezonden 1 uur geleden