Afbeelding

Voorbeschouwing Mariënberg – Kloosterhaar

wo 17 januari 2024 Hardenberg

Zaterdag 20 januari speelt voetbalvereniging Mariënberg thuis op sportpark het Westenpark tegen voetbalvereniging Kloosterhaar. De wedstrijd staat onder leiding van Thomas Annink en begint om 14.30 uur.

Vorig jaar wist Mariënberg thuis met 1-0 van Kloosterhaar te winnen, dat was 4 maart 2023.  Kloosterhaar zit bij Mariënberg in de vierde klasse en ze doen het uitstekend. Vorig seizoen waren zij de eersten die van de derde naar de vierde klasse verhuisden. Dertiende stek (lantaarndrager) met elf punten, 19 verliespartijen en slechts drie keer wisten ze te winnen. Nu elf wedstrijden verder weten alle clubs uit deze regio inmiddels dat het goed kersen eten is in de vierde klasse. Kloosterhaar, de ploeg van trainer Richard Tempelman staat op de zevende plek, na elf wedstrijden zestien punten. Kloosterhaar verloor haar laatste duel, zaterdag 9 december van het vorige jaar, met 3-2 van Bruchterveld op de Noppenweide. 

Mariënberg staat op de vijfde plek met 17 punten. Mariënberg verloor haar laatste duel zaterdag 9 december thuis tegen Voorwaarts en verloor met 3-0. Het behaalde maar 1 punt uit de laatste vier duels. Een nieuw jaar, hervatting van het seizoen, de tweede helft van de competitie begint. Trainer Arjan Visscher wil voetbalvereniging Mariënberg eind juni verlaten met een fijn gevoel.  De opvolger is Wouter Tabbers uit Zwolle.

Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 6 uur geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
N48 dicht na eenzijdig ongeluk met Corvette, herstelwerkzaamheden gaande Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Drie kampioenen bij v.v. Den Ham Sport Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Baby's houden van boeken Hardenberg 11 uur geleden