Team B-You
Team B-You Corien Bakker

Twee bekers voor dansers uit Gramsbergen

zo 19 februari 2023 Hardenberg

Zaterdag 18 februari stonden de eerste danswedstrijden van het nieuwe seizoen op het programma. Dit seizoen beginnen de dansgroepen van GV Gramsbergen met de voorronde van de NNKS in Leek.

Als eerst was het de beurt aan het team B-You bestaande uit: Jayden, Evi, Senate, Isa, Sanne, Tess, Tessa, Jae Lynn, Noor, Elin, Famke, Noa, River, Birgit, Ilse, Myla & Juul. Dit is bijna een geheel nieuw team met maar liefst 17 dansers. Ze kwamen uit in de categorie 11/12 jaar. In een grote categorie is dit team uiteindelijk derde geworden. Het tweede team wat mocht laten zien waarvoor ze zo ontzettend hard hebben getraind is het team Level Up! bestaande uit: Florien, Floor, Amber, Ellen, Fieb, Senna, Indy, Joycille, Loïs, Rosa, Britt, Nady & Sharina. Dit team komt uit in de categorie 13 t/m 15 jaar. In een sterke categorie is dit team ook derde geworden en kwam er weer een beker mee naar Gramsbergen.

Het laatste team wat zich mocht laten zien in Leek was het team B-Different bestaande uit: Lieke, Isa, Iza, Nynke, Ellemieke, Sara, Sanne, Mirthe, Latisha, Dionne & Jasmijn. Dit team komt dit jaar voor het eerst uit in de oudste categorie 19 jaar e.o. Het niveau lag in deze categorie ook erg hoog.  Ze werden achtste. De volgende wedstrijd is op zaterdag18 maart op Urk. 

Team Level Up!
Afbeelding
Vechtival voor tiende keer bij De Koppel Hardenberg 7 minuten geleden
Afbeelding
Mannenkoor huldigt jubilarissen Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Lionsclub bezoekt het Taalpunt Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
'Talentstage Hard voor Muziek' Hardenberg 2 uur geleden