Afbeelding

B-Different promoveert tijdens laatste voorronde

zo 3 april 2022 Hardenberg

Zaterdag 2 april stonden de laatste voorrondes voor de Noord Nederlandse Kampioenschappen Dansen op het programma voor de dansers van GV Gramsbergen.

De middag werd afgetrapt met het team Level Up! Dit is een bijna geheel nieuw team en was het dus ook voor sommige meiden hun eerste danswedstrijd ooit. Het team bestaande uit Rosa Veldsink, Joycille Kliphuis, Ellen van Beek, Amber Haandrikman, Fieb Hulter, Indy Lennips, Jasmijn Hekman, Britt Schoemaker & Loïs Janssen hadden er daarom ook ontzettend veel zin in. Ondanks de zenuwen hebben ze een super strakke mix neergezet. Het team Level Up! is in een sterke categorie negende geworden.

Daarna was het de beurt aan het team B-Different. Het team bestaande uit Iza Brand, Lieke Hekman, Latisha Overweg, Isa Belt, Sara Hekman, Ellemieke Entjes, Dionne Stegeman, Mirthe Leenders, Jasmijn Nijmeijer & Sanne Harmsen lieten voor de tweede keer dit jaar hun mix zien. Ze hebben tijdens de dans laten zien hoe hard we hebben getraind voor deze wedstrijd. Het was spannend tot de prijsuitreiking. Toen kwam het verlossende woord. Team B-Different is gepromoveerd naar de selectie categorie. Dit betekent dat ze in de finale op 21 mei te Heerenveen een niveau hoger moeten dansen. De grootste beker ging mee terug naar Gramsbergen. 

Afbeelding
Afbeelding
Lionsclub bezoekt het Taalpunt Hardenberg 5 minuten geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 32 minuten geleden
Afbeelding
'Talentstage Hard voor Muziek' Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Uitslag bridgen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Spelletjesavond in sportzaal de Kamp Hardenberg 1 uur geleden