Afbeelding

Willem Zomers wint negende wedstrijd senioren van De Dobber

zo 18 september 2022 Hardenberg

Zaterdag is de negende wedstrijd gevist in de Vecht in Beerze achter camping de Beerzer Bulten. Voordat er gevist kon worden moesten er eerst nogal wat hindernissen genomen worden. De eigenaar van de locatie had plotseling de toegang afgesloten vanwege de overlast van met name Poolse vissers. Er werd niet gevist volgens de regels. Er stonden grote tenten en er werd veel rotzooi achter gelaten. Na veel heen en weer gebel was het toch nog geregeld dat er gevist kon worden. Er namen maar vier vissers deel aan de wedstrijd.

Er werden grote aantallen gevangen. De winnaar was Willem Zomers die er liefst 65 wist te vangen met een gewicht van 5.370 gram. Op een tweede plaats eindigde Johan Drenthen met 54 vissen met een gewicht van 3.830 gram. De derde plaats was voor Berend Jan Spijkers met een vangst van 52 vissen met een gewicht van 3.260 gram. Vierde werd Bert Makkinga met een vangst van 21 vissen met een gewicht van 2.940 gram.

Afbeelding
Concert Roon Staal in het Witkerkje Hardenberg 8 uur geleden
Inge (links) en Marjon storten zich op 25 mei vol enthousiasme en met overgave op de 21 km voor 'Het Gehandicapte Kind'.
Mega Wandel Marathon voor 'Het Gehandicapte Kind' Hardenberg 10 uur geleden
Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 11 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 3 mei, 23:07
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 3 mei, 14:49