Afbeelding

Willem Zomers wint derde wedstrijd Park Vissers

ma 29 augustus 2022 Hardenberg

Woensdag is de dertiende wedstrijd van de Parkvissers gevist in de vijvers bij sporthal De Kamp. Iedereen hoopte dat de vis een beetje los was maar dat viel toch een beetje tegen. Het gevolg was dat er veel kleine vis gevangen werd en dat de aanbeten traag verliepen. Natuurlijk werd er wel wat vis gevangen maar het hield niet over, De winnaar was Willem Zomers die 1.910 gram vis bij elkaar wist te schrapen. 

De tweede plaats was voor Herman Spijker 88 met een vangst van 1.750 gram. De derde plaats was voor Berend Jan Spijkers met een vangst van 1.620 gram. Er worden nu nog twee wedstrijden gevist alle twee in de vijvers bij sporthal De Kamp. De volgende wedstrijd is op woensdag 7 september in de vijvers bij sporthal De kamp in Baalder waar dus ook de laatste wedstrijd gevist zal worden en wel op woensdag 14 september.

Ter Braak en Gert Kikkert winnen koppelwedstrijd

Zaterdag is weer de traditionele koppelwedstrijd gevist in het Coevorden /Vechtkanaal bij de NAVO in Coevorden. De deelname viel wat tegen met 25 deelnemende koppels. Er werd gevist onder fraaie weersomstandigheden. Het leek een perfecte wedstrijd te kunnen worden maar de vis dacht daar heel anders over.. Het A vak werd een prooi voor het koppel ter Braak/Kikkert uit Vriezenveen met een vangst van 7.660 gram de tweede plaats was voor Jager en Kampherbeek ui Hardenberg met een vangst van 1.820 gram en de derde plaats was voor het koppel Dekker en Koel uit Dalen met een vangst van 1.350 gram. Het B vak werd gewonnen door Bokhoven /Kleine Baltink uit Almelo met een gewicht van 4.380 gram. Tweede werden Spijker en Haandrikman uit Kloosterhaar met een gewicht van2.940 gram en de derde plaats was voor het koppelde Witte/van der Vegt uit Staphors met een gewicht van 2.140 gram. De prijzen werden uitgereikt in het clubhuis van de Dobber.

Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 1 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Vrouwen van Nu 'gaan naar Alaska' Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
TV De Bosbaan ontvangt cheque van Rabobank voor verduurzaming accommodatie Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsmarkt bij Dedemkerk in Dedemsvaart Hardenberg 4 uur geleden