Afbeelding

Wandel op 26 oktober met deburgemeester door Heemse en Marslanden

di 13 september 2022 Hardenberg

Elke maand wandelt burgemeester Maarten Offinga door een of meerdere kernen in degemeente. Inwoners kunnen een stukje meewandelen en laten zien wat hun kern bijzondermaakt. Op woensdagochtend 26 oktober wandelt de burgemeester door de wijken Heemse enMarslanden in Hardenberg. Aanmelden om een stukje mee te wandelen kan tot 1 oktober.

Het afgelopen half jaar wandelde Maarten Offinga door de kernen in het zuidoostelijke deel van de gemeente. In juli wandelde hij door Diffelen en Rheeze. Het videoverslag van deze en alle wandelingen tot nu toe is te bekijken op www.hardenberg.nl/route29. De Route 29 gaat in oktober verder richting het westen van de gemeente. Daarbij wandelt de burgemeester eerst door de wijken Heemse en Marslanden. Dat doet hij op woensdagochtend26 oktober. 

Wie een stukje mee wil wandelen ,een bijzondere plek wil laten zien of een onderwerp dat speelt ineen van deze wijken wil bespreken kan zich aanmelden. Ook tips of ideeën voor plekken die de burgemeester zeker moet bezoeken zijn welkom. Of een tip over iemand met een bijzonder verhaal. Aanmelden kan via het formulier op www.hardenberg.nl/route29of door een mail te sturen naarroute29@hardenberg.nl.Op basis van alle aanmeldingen zet de burgemeester de route uit.

Young woman having a peaceful moment.
Gratis training Mindfulness Ommen 53 minuten geleden
Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg gisteren
Afbeelding
Tennisclub houdt Pinkstertoernooi Ommen gisteren
Afbeelding
Vechtival voor tiende keer bij De Koppel Hardenberg gisteren