Afbeelding

Wandel mee met de burgemeester

di 1 maart 2022 Hardenberg

De Route 29 is in volle gang. Eind maart wandelt burgemeester Maarten Offinga door Kloosterhaar. Op donderdag 21 april wandelt hij door Sibculo. Wilt u een stukje meewandelen door Sibculo? Meld u dan aan.

Burgemeester Maarten Offinga wandelt de Route 29. Hij wandelt dan elke maand door een van de 29 kernen in de gemeente. Inwoners zijn welkom om een stukje mee te wandelen en te laten zien wat hun kern bijzonder maakt .De Route 29 is in januari gestart in Radewijk, Hoogenweg en Venebrugge. Eind februari wandelde Maarten Offinga door Ebbenbroeken Bruchterveld. Inwoners wandelden een stukje mee.D e burgemeester wandelt eindmaart door Kloosterhaar. Er zijn al veel aanmeldingen om mee te wandelen door Kloosterhaar. Het is helaas niet meer mogelijk om hiervoor aan te melden. Wel is de aanmelding gestart voor de wandeling door Sibculo in april.

Wandel mee door Sibculo

Op donderdag 21 april gaat de Route 29 verder. Dan wandelt Maarten Offinga door Sibculo. Wilt u een stukje meewandelen door Sibculo? En bijvoorbeeld vertellen over de geschiedenis, een bijzondere plek of activiteiten in het dorp? Meld u dan voor 21 maart aan. Aanmelden kan door te mailen naar route29@hardenberg.nl of door het formulier in te vullen op www.hardenberg.nl/route29.Vermeld ook alvast wat u wilt vertellen of laten zien. Wilt u zelf niet meewandelen maar hebt u een tip of idee voor de wandeling. Geef dit dan ook vooral door via het mailadres of de website. Op basis van de aanmeldingen, tips en ideeën zet de burgemeester de route uit en maakt hij een keuze voor de plekken die hij bezoekt en de mensen die een stukje mee kunnen wandelen. U bekijkt het videoverslag van de wandelingen op www.hardenberg.nl/route29 en de sociale mediakanalen van de gemeente.

Afbeelding
Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval in Geerdijk Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Rover baalt van staking bij Arriva Twente Hardenberg 22 uur geleden
Afbeelding
Tennisclub houdt Pinkstertoernooi Ommen 22 uur geleden
Afbeelding
Vechtival voor tiende keer bij De Koppel Hardenberg gisteren
Afbeelding
Mannenkoor huldigt jubilarissen Twenterand gisteren