Afbeelding

Leo Bongers opnieuw lijsttrekker voor de LPO

wo 10 november 2021 Ommen Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Ommen

Tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van 9 november is Leo Bongers opnieuw gekozen tot lijsttrekker van de Lokale Partij Ommen. De leden hebben zich unaniem geschaard achter de voordracht van het bestuur.

Het bestuur is blij dat Leo Bongers ook bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijst wil aanvoeren en ook beschikbaar is als wethouder. De afgelopen jaren heeft hij getoond een capabel wethouder te zijn die veel zaken heeft gerealiseerd zowel in de ruimtelijke ordening, op de Rotbrink als op het gebied van toerisme en werkgelegenheid. Voorzitter Jan Kroes: “Het is de wens van de LPO, en ook die van Leo Bongers, om zich nog een periode in te zetten voor het algemeen welzijn van de gemeente Ommen”.

Kieslijst en verkiezingsprogramma

Samen met de lijsttrekker gaat het bestuur zich nu buigen over de verdere invulling van de kieslijst en de laatste hand leggen aan het verkiezingsprogramma. In de Algemene Ledenvergadering die gehouden zal worden in januari 2022 zullen de kieslijst en het verkiezingsprogramma worden vastgesteld door de leden.

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 11 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 12 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 12 uur geleden